Bili u braku 55 godina i oboje umrli u par minuta

837

Donaldu je pozlilo zbog gripe te je njegova supruga Rosemary pozvala Hitnu pomoć. Na putu prema bolnici je preminuo, a ona je nazvala kćeri te je pala u nesvijest.

dvoje_vumrli_zajedno

Donald i Rosemary Dix iz Velike Britanije bili su u braku 55 godina i bili su nerazdvojni. Vjerni supružnici umrli su u razmaku od samo nekoliko minuta jedan od drugoga, a da nisu ni znali da je onaj drugi preminuo.

Donaldu je pozlilo u njihovom domu zbog gripe. Rosemary je pozvala Hitnu pomoć, a nije ni slutila da je to posljednji put da vidi supruga. Nazvala je njihovu djecu kako bi ih obavijestila da im je otac u bolnici, a nije znala da je on na putu prema bolnici preminuo. Nakon poziva pala je u nesvijest i umrla. 

Njihove kćeri su ispričale kako je smrt oba roditelja istog dana preveliki šok za njih. Istaknuli su da im je na neki način drago da se ni jedan od njih nije morao suočiti s gubitkom partnera. Jedna od njihovih kćeri, Jacqueline, nakon majčina poziva krenula je prema bolnici u koju su prevezli oca. Rekli su joj da je umro. Nakon što je došla u kuću svojih roditelja pronašla je majku kako leži bez svijesti. 

– Njih dvoje očito nisu znali kako će živjeti jedan bez drugoga. Majka mi je rekla da su oca odvezli u bolnicu te da bih trebala ići prema tamo. To su zadnje njezine riječi – rekla je Jacqueline (46). Njena sestra Deryl je istaknula kako su roditelji uvijek sve radili skupa, piše Daily Mail. http://www.net.hr/