Ljubav nema granica

859

Ovo su najstariji mladenci u povijesti. Forrest Lunsway i Rose Pollard postali su najstariji mladenci u povijesti kad su se vjenčali na Forrestov 100. rođendan.

mladenciOva neobična ljubavna priča počela je prije otprilike 30 godina, kad je Forrest zaprosio Rose. Ona je pristala, uz uvjet da se vjenčaju na njegov 100. rođendan.

Izgleda da je sudbina vrlo naklonjena ovim vitalnim starcima jer im je ispunila i ovu želju. Tako su 19. ožujka, na njegov rođendan, 100-godišnji mladoženja i 91-godišnja mladenka sklopili brak nakon tridesetogodišnje veze.

Simpatični par upoznao se na satovima plesa, a ubrzo nakon upoznavanja Forrest se preselio kod Rose. Iako su se upoznali u poodmakloj dobi, izgleda da nisu ni sanjali što im se sve sprema.

Tako su na početku veze sastavili popis stvari koje žele napraviti prije smrti, a do sada su prekrižili gotovo sve stvari s popisa, uključujući pješačenje po cijeloj obali Kalifornije i vožnju kajakom po rijekama Aljaske.

Danas im više nije bitno kamo idu niti kada će tamo stići, bitno im je jedino da vrijeme provode zajedno i da uživaju u druženju. Rose kao tajnu ljubavi navodi opraštanje, strpljenje i povremeno izjavljivanje ljubavi, prenosi The Daily.

Kratki intervju s ovim simpatičnim parom možete pogledati ovdje: http://webcafe.net.hr/bizzar/page/2011/05/04/0541006.html