Treba pročitati

837

Knjiga Planiranje financijske sigurnosti za starost, autora Leeja Eisenberga, u Americi se odmah nakon objavljivanja našla visoko na bestseler listama uglednih časopisa kao što su The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today i Business Week.

knjiga
Tema knjige su osobne financije. Pisana na zanimljiv i duhovit način, ona govori o novcu, ali i o životu koji želimo, životu koji ne želimo i troškovima jednog i drugog. Teško je govoriti o općenitom iznosu koji je dovoljan za sigurnu starost, jer za svakoga on predstavlja različitu vrijednost, ali svima se nameće nužnost preuzimanja odgovornosti nad vlastitim načinom života i potreba za planiranjem u svrhu ostvarenja dugoročnih ciljeva. Nadamo se da će ova knjiga potaknuti čitatelje da razmotre metode investiranja u vlastitu budućnost.

O autoru

Lee Eisenberg, dugogodišnji novinar i glavni urednik časopisa Esquire, pisao je članke i kolumne, a autor je i nekoliko knjiga. Radio je i kao konzultant u Time Inc.-u, izdavačkom dijelu medijskog diva Time Warner.