Za nepovjerovati!

691

image020Jedinstvena tajna njihovog 65-godišnjeg braka.

Mel i Joey Schwanke par su iz malog gradića koji se nalazi u Nebraski. U braku su 65 godina, a svoju su tajnu uspješnog odnosa odlučili podijeliti s čitavim svijetom. Vjerovali ili ne, tajna se, kažu, sastoji u tome što svakoga dana usklađuju svoje odjevne kombinacije! Mel i Joey Schwanke imaju čak 146 po narudžbi sašivenih odjevnih kombinacija i nikada ne izlaze iz kuće ukoliko nemaju usklađene uzorke na odjeći, piše dailymail.co.uk.

Kako navode, to je jedna od onih stvari koja im je pomogla da tijekom tolikih godina u braku ostanu povezani i bliski. Njih dvoje zajedno imaju i vode cvjećarnicu u Fremontu, a tajnu svog uspješnog braka odlučili su podijeliti sa svima ostalima.

Melova kravata, a često i njegova jakna sašiveni su od istog materijala od kojeg je šivana i Joyina haljina. Najčešći uzorak na njihovim outfitima je cvijeće, tako da odgovara i poslu kojim se bave.
‘Ne usuđujemo se negdje pojaviti osim ako nemamo na odjeći isti uzorak’, kaže gospodin Schwanke.
No, nisu se oduvijek odijevali usklađeno. Sve je počelo prije 35 godina kada je par bio na odmoru. Nakon toga, usklađeno odijevanje im je postala navika, a sada već i opsesija.
U svojoj su kući dali napraviti i poseban ormar kako bi se bolje mogli organizirati s ukupno 146 usklađenih odjevnih kombinacija.
Par je ovom prilikom otkrio još jednu tajnu njihovog uspješnog braka. S obzirom da zajedno vode cvjećarnicu, dogovorili su se da će Mel biti šef od 8 do 17 sati, a Joey od 17 do 8 idućeg dana. Vjerojatno je tome razlog i što ona bira kako će se odjenuti sljedećeg dana. piše, Video