Berač gljiva pronašao mrtvu staricu

818

Berač gljiva pronašao mrtvu nestalu staricu Stanu Pejčić? Tijelo je pronađeno u šumskom predjelu obraslom raslinjem nedaleko od Čačinaca. Stana Pejčić (88) nestala je 17. svibnja. Pretražili su 100 kvadratnih kilometara…

stanaU šumskom predjelu obraslom raslinjem nedaleko od sela Čačinaca danas oko 11 sati berač gljiva pronašao je tijelo žene za koju se sumnja da je riječ o 88-godišnjoj Stani Pejčić, kojoj se svaki trag izgubio 17. svibnja u obližnjem selu Krajna.

Nakon obdukcije pronađenog tijela utvrdit će se je li riječ o nestaloj starici.

Podsjetimo, Stana Pejčić (88) nestala je iz sela Krajna kod Orahovice u utorak oko 5 sati ujutro, a mještani su policiji nestanak prijavili nakon što su pretražili cijelo selo. U selo je stiglo i 20-ak članova GSS-a Požega koji su s policajcima pretražili dvorišta, lokalne ceste i šumske puteve i staze. 

U potragu su se uključili i lokalni lovci, vatrogasci i mještani. Pretraženo je više od 100 kvadratnih kilometara, ali starici nema traga. Rođaci i susjedi tvrde da je Stana Pejčić živjela sama u kućici u selu sa samo desetak stanovnika te da je znala biti zaboravna, ali da nikada nije odlutala. piše (29. 6. 2011.)