Bila je to ljubav na prvu

720

101-godišnja baka posvojila najstarijeg mačka u skloništu: Bila je to ljubav na prvu

STARIJE životinje se često teže udomljavaju, ali priča iz Sjeverne Karoline pokazuje kako tomu ne mora biti tako.

Baka Penny, koja ima 101 godinu, udomila je 19 godina starog mačka Gusa. Gus je cijeli život imao obitelj, koja ga je na kraju ostavila u skloništu, a kako je star šanse da se udomi bile su jako male.

Penny je u isto vrijeme tražila novu mačku koju bi udomila jer je njezina mačka preminula. 101-godišnjakinja je bila idealna za udomljavanje Gusa koji ima 133 godine u ljudskim godinama. Zaposlenici skloništa su bili pomalo skeptični kako će se brinuti za njega, ponajviše zbog njezinih godina. Ipak, obitelj ih je uvjerila kako će oni pomoći Penny u brizi za Gusa, a iz skloništa su popustili svjesni da mačak, s obzirom na svoju starost, možda ne dobije drugu priliku.

Baka i mačak zaljubili su se momentalno, a lako su se i naviknuli na zajednički život. Omiljena razonoda im je sjesti uz prozor i promatrati vjeverice kako se penju po stablu u dvorištu.

“Naša srca su puna topline zbog ovog divnog udomljenja. U ljudskim godinama Gus ima 133 godine, a pronašao je sreću u naručju svoje nove mame koja je mlađahna i ima svega 101. Čestitamo Gus-Gus! Želimo ti još mnogo dobrih dana, u kojima ćeš promatrati vjeverice i dijeliti svoju ljubav”, rekli su iz Gusova skloništa. piše