Hladan tuš za Zagrepčane

719

bez tople vode

Prva dva tjedna u kolovozu dio grada bit će bez tople vode. Stanovnici Novog Zagreba koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz centralnog toplinskog sustava HEP-toplinarstva bit će bez tople vode u razdoblju od 1. do 15. kolovoza 2017., zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže.

Navedena obustava opskrbe toplinskom energijom odnosi se na približno 30.000 krajnjih kupaca.

U navedenom razdoblju HEP-toplinarstvo će provoditi revitalizaciju magistralnog vrelovoda u naselju Zapruđe s južne strane Mosta mladosti kod Ulice Damira Tomljanovića Gavrana. Ovi radovi su nužni zbog sprječavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu te kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za vrijeme trajanja ogrjevne sezone.

Radnici HEP-toplinarstva napominju da opskrbu novozagrebačkih naselja toplinskom energijom nije moguće organizirati alternativnim putem, ali će zato uložiti maksimalne napore kako bi revitalizaciju proveli u najkraćem mogućem roku. HEP-toplinarstvo moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje.

HEP-toplinarstvo će ove godine u Zagrebu revitalizirati oko tri kilometra postojeće vrelovodne trase te izgraditi oko 5,6 kilometara nove trase. piše