Nikad nije kasno

692

najstUpoznajte najstariju korisnicu Facebooka. Postoji 955 milijuna aktivnih korisnika na Facebooku i nisu svi od njih tinejdžeri i mladi. Najbrže rastuća demografska grupa na ovoj društvenoj mreži u posljednje dvije godine su žene u dobi iznad 55 godina starosti.

Upoznajte Florence Detlor – 101-godišnjakinju koja je prema Facebooku najstarija korisnica ove društvene mreže. Ona je također i najstarija osoba koja je posjetila Facebookovo sjedište gdje se susrela s operativnom direktoricom Sheryl Sandberg i mladićem koji bi joj mogao biti unuk – 28-godišnjim Markom Zuckerbergom, osnivačem i izvršnim direktorom kompanije. 
oniSandberg je na svome Timelineu u ponedjeljak ujutro, objavila ovu fotografiju uz komentar: “Čast nam je susresti Florence Detlor koja ima 101 godinu i najstariji je registrirani korisnik na Facebooku. Hvala vam na posjeti Florence!” 

Facebookova operativna direktorica Sheryl Sandberg i izvršni direktor kompanije Mark Zuckerberg poziraju s najstarijom korisnicom Facebooka, Florence Detlor (101).

Slika je prikupila više od 5.000 “lajkova” i komentara. 
Prema njezinom profilu, gđa. Florence diplomirala je na koledžu Occidental 1932. godine. Živi u Menlo Parku – slučajno vrlo blizu Facebookova novog sjedišta – i “u potrazi je za dobrom knjigom za čitanje.” Ona je na Facebooku otvorila profil prije tri godine, u kolovozu 2009. piše