Obitelj u šoku

800

saunasHoror u sauni. ‘Kad su ga našli bio je potpuno pečen, koža mu je otpadala s tijela, bilo je stravično!’ Dennis Anitporek 68-godišnjak je iz Floride koji je izgubio život u bizarnoj tragediji koja ga je zadesila dok je bio u kućnoj sauni. Nakon što nekoliko sati nije izašao van niti se javio djeci, njegova obitelj otišla je provjeriti je li sve u redu, a ono što su zatekli zaista je stravičan prizor.

‘Kći je otvorila vrata saune te je ugledala muškarca čija je koža bila poprilično tamna. Nije odmah ni shvatila da je to njezin svjetloputi otac ruskih i poljskih korijena dok nije vidjela da njegova odjeća stoji u blizini’, donosi CBS Miami.

‘Kad god zatvorim oči, vidim njegovo pougljeno lice. Znam da ovo zvuči grozno, ali u tom trenutku na podu i na klupi je bilo ostataka njegove kože i to je zaista nešto što mi nismo morali vidjeti’, rekla je Dennisova potresena supruga Ronnie Antiporek koja je s pokojnikom u braku bila 49 godina. Istražitelji još pokušavaju otkriti je li brojčanik na sauni slučajno ili namjerno pokvaren.

‘Brojčanik na sauni je pokvaren kao i navoji u samom stroju, a to je izazvalo da temperatura u prostoriji bude mnogo viša od normalne’, otkrio je za američke medije odvjetnik obitelji Antiporek. Dodao je kako je nesretnik bio potpuno ‘pečen’ te da je njegova koža otpadala s tijela. Kći pokojnika pak ima traume od tog prizora te kaže kako ne vjeruje da će taj prizor ikad moći izbiti iz glave. piše