Tajne starenja u industriji..

740

VIDEO: Modeli progovorili

bilelo_sjedaTajne starenja u industriji – stara garda otkrila sve! Isabella Rossellini, Jerry Hall, Carmen Dell’Orefice i brojne druge manekenke u dokumentarnom filmu otkrivaju kako je stariti u industriji ljepote i glamura. Novi dokumentarac About Face redatelja Timothyja GreenfieldSandersa prati razgovore s nekoliko modela ‘u godinama’ – Jerry Hall, Isabellom Rossellini, Marisom Berenson, Carmen Dell’Orefice i Paulinom Porizkovom.

Ove dame iskreno su progovorile o manekenskoj industriji i starenju unutar nje. Nedavno se pojavio i kratki trailer filma, a mi jedva čekamo pogledati cijeli uradak!” About Face korak je u glamurozno, ali komplicirano vrijeme modelinga, kojim su vladale droge, a žene su često zlostavljane i napastovane. Različitost stavova žena o svijetu modelinga stvarno je zanimljiva – od starenja do plastične kirurgije dame čvrsto stoje iza svojih uvjerenja”, kratak je opis filma.

Paulina Porzikova pritom je izjavila: “Modeling nema nikakve veze sa samouvjerenošću. Kad tako prostituirate svoj izgled, postajete sasvim suprotno od samouvjerenog”, otkrila je. Film će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu Sundance u siječnju, a na male ekrane stići će idućeg ljeta. piše pogledaj video