U trećem braku

1136

Tek je sa 60. godina počela uživati u seksu. Iako neki kažu da pravi život počinje nakon četrdesete, glumica Lynda Bellingham (62) ne slaže se s tom tvrdnjom. Ona, kako kaže, najbolji seksualni život ima sada, u šezdesetim godinama.

Nagrađivana glumica Lynda Bellingham izjavila je da je najbolje poglavlje njezinog života počelo nakon 60. rođendana. Tada se prvi put osjetila zaista seksipilnom. Za svog trećeg supruga Michaela Pattemorea, za kojeg kaže da je njezina srodna duša, vjenčala se u svibnju 2008. godine, piše mirror.co.uk.

Iako je nakon niza osobnih problema te dva bračna kraha izgubila nadu da će opet biti sretna, sve se promijenilo kada je upoznala Michaela. Iako mnoge žene u njezinim godinama počinju usporavati tempo, Lynda je tek sada počela otkrivati neke nove strasti.
‘Osjećam se seksipilnije nego ikada. Godine su stanje uma, nikada nisam imala bolji seksualni život nego sada, u šezdesetima. To što sam u šezdesetima ne znači da je taj dio moga života gotov’, kaže glumica.

‘Sve mi želimo izgledati privlačno. Osjećam se tako. Michael me fascinirao kada sam ga upoznala i još sam uvijek fascinirana. Imala sam puno loših razdoblja u životu, ali sada sam sretna’, dodala je.

‘Samopouzdanje je najvažnije i to da se nikada ne zapustite’, savjetuje Lynda svim ženama. piše