Anđeli Uskrsa

805

jaja

Mirjana Gračan i Angels centar iz Zagreba pozivaju vas na SLANU TRIBINU u Himalajskoj spilji, Lipovečka 21, zagrebačka Trešnjevka, u četvrtak, 14.04.2011. godine u 18 sati. Predavanje na temu «Anđeli Uskrsa» održat će duhovni učitelj i iscjelitelj, tragatelj za Onostranim i anđeolog, prof. filozofije i fonetike Dan Šercar iz Zagreba.

Dobrodošli su svi koji vole Anđele, radost druženja i duhovno zajedništvo! Ulaz je slobodan!

U vrijeme Božića i Uskrsa je, prema predaji, bilo najviše anđela na okupu, a Dan će na predavanju tu radost prizvati i osvijestiti u vašim srcima, kako bi je u potpunosti osjetili u sadašnjem trenutku…

Uskrsnuće Isusa svjedoči nam o našim duhovnim potencijalima… osobnim primjerom ukazuje da se može nadići prolazno, smrt… da vječni život stalno živi u našoj duhovnoj prirodi… koja je «začahurena», «u jajetu» i da treba uložiti osobni napor, probiti ljusku i «ponovno se roditi»!!!

Ljudski život «uokviren» je rođenjem i smrću, utjelovljenjem i uskrsnućem… početkom i Novim početkom! Simbolika jajeta «utjelovljuje» simboliku početka, začinjanja… kao i unutarnjih potencijala! Svega onoga što možemo postati!!! Svako od nas je jedinstven! Duše svoj put «ne prepisuju» jedna od druge. Njihova iskustva se ne tiskaju kao knjige… nego svatko i svaka, traga i kroči svojim jedinstvenim, neponovljivim putem. Zato je i svako jaje drugačije, ima svoju drugačiju šaru… poput genetskog niza DNA. Ljudi simbolima «udahnjuju život». Daju im energiju svojih misli, osjećaja… doživljaja!!! Poistovjećuju se s njima… i simboli postaju dio njih… i oni sami «postaju ti simboli». Tada njihova snaga zapanjuje… a ponekad i zastrašuje!

Zato je važno u svom duhu «uzgajati» ono dobro… održavati svjetlo! Ne dozvoliti tami da nas obuzme. Anđeoska predavanja, molitve i meditacije Dana Šercara na to nas trajno podsjećaju!!! Potiču nas na «kvantni skok» iz znanja u svjesnost!   Voše o svemu pogldajte na: www.himalayskaspilja.com