Bez kemikalija

800

cetkicaŽelite blistav osmijeh? Pročitajte naše savjete i izbijelite zube na prirodan način. Izbjeljivanje zubiju je agresivan postupak, ali ako želite izbjeći korištenje kemikalija, a da ipak imate blistav osmijeh, poslušajte naše savjete…

Izbjeljivanje zubiju je agresivan postupak, ali ako želite izbjeći korištenje kemikalija, a da ipak imate blistav osmijeh, poslušajte naše savjete!

Limun

Naravno, odličan izbjeljivač za zube je limun. Sok od limuna pomiješajte s praškom za pecivo i malo soli. Ovom smjesom četkajte zube jednom tjedno.

Jagode

Jedan su od najučinkovitijih prirodnih sredstava za izbjeljivanje zuba. Svježom jagodom masirajte zube nekoliko minuta, te isperite usta. Također, od izgnječenih jagoda i praška za pecivo možete napraviti pastu u koju ćete umočiti četkicu, te istrljati zube. Ostavite da djeluje nekoliko minuta, a potom isperite usta.

Prašak za pecivo

Prašak za pecivo je vrlo učinkovit za izbjeljivanje zubiju, a u tu svrhu može se koristiti na nekoliko načina. Možete ga pomiješati s vodom, a zatim time dobro istrljati zube. Također, dobar učinak ćete postići ako zube istrljate smjesom praška za pecivo i kuhinjske soli.

Limeta i sol

Savršen par za tekilu, pomoći će vam da izbijelite zube na prirodan način. Pomiješajte sok od limete i sol, umočite četkicu i dobro istrljajte zube. Ova je smjesa mnogo nježnija od one s limunom, pa je možete koristiti i svaki dan, samo je važno da nakon trljanja zubiju usta dobro isperete vodom. piše