Bez VIP tretmana

719

tinaTina Turner stigla u Dubrovnik: Rock & roll baka s jahte pozdravljala obožavatelje. Svjetska diva doletjela je nezapaženo iz Lugana tako da je primjećena tek pri izlasku iz zračne luke.

Svjetski poznata rock pjevačica Tina Turner jutros je stigla u Dubrovnik, javlja Dubrovački vjesnik. Svjetska diva doletjela je nezapaženo iz švicarskog Lugana tako da je primjećena tek pri izlasku iz zračne luke čiji su je djelatnici dočekali s cvijećem.

Rock & roll baka (72), koja se u poslijednje vrijeme rijetko pojavljuje u medijima te ne nastupa na turnejama, nije zahtjevala nikakav VIP tretman. S aerodroma se uputila u Grušku luku gdje se ukrcala na luksuznu jahtu Lady Marina,  javlja Dubrovački vjesnik.

Jahta Lady Marina jedna je od 100 najvećih na svijetu i u vlasništvu je švicarskog milijunaša Sergia Mantegazza.

Tina Turner američka je soul, R&B, dance, disco, pop, rock pjevačica, glumica, plesačica i autorica tekstova. Nagrađena je s osam Grammy nagrada. Časopis “Rolling Stone” stavio je Tinu na listu Besmrtnika – najvećih izvođača svih vremena.

Tina je dobila i svoje mjesto u Rock and Roll Hall of Fame muzeju, Clevelandu. Jedna je od najpopularnijih i najuspješnijih ženskih rock izvođačica svih vremena s prodanih gotovo 200 milijuna albuma, što kao samostalna izvođačica, što kao članica sastava bivšeg supruga Ikea Ike & Tina Turner. piše