Ljubav prema visinama

769

iz_padobranaNevjerojatna bakica sa 104 godine otišla na paraglajding i srušila rekord: “Uživala sam u svakoj minuti. Bilo je bolje nego prošli puta”.

Sa 104 godine ova nevjerojatna umirovljenica postala je najstarija osoba na svijetu koja je sudjelovala u paraglajdingu.

Peggy McAlpine, koja ima dvoje djece, četvero unučadi i dvoje praunuka u ovu se avanturu upustila na sjeveru Cipra. Peggy za kretanje sada uglavnom koristi invalidska kolica, no to je ne sprečava da se odvaži na ovakve pothvate, piše Daily Mail.

Sada će po drugi puta u svom životu ući u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstarija osoba koja je sudjelovala u ovom ekstremnom sportu. Gđa. McAlpine na novi se skok odlučila nakon što je njen rekord, kojeg je postavila prije 5 godina, oborio muškarac star 101. godinu. Prije skoka popila je malo šampanjca i jednostavno krenula!

“Uživala sam u svakoj minuti. Bilo je bolje nego prošli put. Voljela bih to ponoviti, posebno ako netko ponovno obori moj rekord”, rekla je Peggy

Peggy je ispričala kako od mladosti voli visine, ali se ekstremnim sportovima nije bavila sve do svoje 80. godine kada je prvi puta otišla na bungee jumping. piše, pogledaj Video