Mučno zlostavljanje

823

Dječaci upali starici u stan, mlatili je i mokrili po njoj. Nakon što su joj upali u kuću, dvojica 13-godišnjaka iz Njemačke staricu su mučili satima. Prisiljavali su je da jede pjenu za brijanje i mokrili su po njoj, a najvjerojatnije neće odgovarati za napad.

ruke_u_muciDječaci stari 13 godina pomagali su povremeno starici Edeltraut B. (83) iz Münchena u zamjenu za džeparac, no odjednom je sve pošlo po zlu. Napad na Njemicu dogodio se prije četiri mjeseca, a policija je tek u srijedu ispričala detalje mučnog zlostavljanja.
Dječaci su upali starici u kuću, te su je prisiljavali da jede kremu za brijanje i pije rakiju, udarajući je bocom u zube kada bi odbila piti. Jedan od dječaka udarao je Edeltraut nogama po trbuhu, istiskivao joj tekuće začine u oči i mokrio po njoj dok je ležala na podu. Policija vjeruje kako je mučenje trajalo satima.
Dječaci su otprije poznati policiji, no nikada nisu bili nasilni. Također, obojica demantiraju svaku povezanost s napadom, a lokalni mediji izvještavaju da huligani najvjerojatnije neće odgovarati pred sudom jer imaju samo 13 godina. piše