Tragedija u Bjelovaru

875

Tragedija u Bjelovaru. Grom ubio tri osobe, bolnica još popisuje stradale. “Tri su osobe smrtno stradale, a veći broj ih je ozlijeđen, neki imaju teške, a neki lakše ozljede. Liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici u Bjelovaru”, izjavila je za Danas.hr Paula Androlić iz bjelovarske policije. Grom je udario u Dom za stare i nemoćne te izazvao požar.

munjaTri su osobe poginule, a veći broj ih je ozlijeđen nakon što je grom udario u Dom za stare i nemoćne osobe Ulici Ozane Kotorske u Bjelovaru. Stravična nesreća dogodila se u petak oko 13,30 sati. Požar je lokaliziran.

“Nakon što je grom udario u dom nastao je požar. Prema prvim informacijama tri su osobe smrtno stradale, a veći broj ih je ozlijeđen, neki imaju teške, a neki lakše ozljede . Njima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Bjelovaru”, izjavila je za Danas.hr Paula Androlić iz Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske.
Policija na mjestu tragedije obavlja očevid, a Androlić je rekla i kako je požar lokaliziran.

Za sada se ne zna koliko je točno ljudi bilo u domu u trenutku požara. Doktor Lovrić, dežurni kirurg u Općoj bolnici Bjelovar rekao je za Danas.hr kako još popisuju stradale te da će tek uskoro imati točan broj zaprimljenih pacijenata u ovoj stravičnoj nesreći. piše