Tukao joj i sina invalida

688

Godinama brutalno silovao i tukao 78-godišnju susjedu! M. Komljenović (53) iz Cepidlaka nedaleko od Križevaca najmanje je 15 puta silovao 78-godišnju susjedu, a njezinom sinu invalidu prijetio je da će ih zaklati ako kažu da je s njom imao seksualne odnose.

siloStaričina je sina jednom čak i prebio, samo da ne prijavi što se događalo. Stoji to u optužnici protiv Komljenovića koja je podignuta nakon višemjesečne istrage i ispitivanja svih relevantnih svjedoka. Prema toj pravomoćnoj optužnici, nemile su se scene redovito događale u Cepidlaku do 2007. godine.
Od uhićenja pa unatrag šest godina nasilnik je najmanje 15 puta nesretnu ženu prisilio na spolni odnos. Ona se pokušavala braniti gurajući ga od sebe, no zbog nerazmjera tjelesne snage i razlike u godinama to nije uspijevala.

Sin silovane žene tijekom istrage kazao je kako on zna za najmanje pet slučajeva kada je okrivljenik silovao njegovu majku, a posebno se sjeća jednog slučaja kada je njega i majku na silu dotjerao u svoju kuću i zaključao ih.

Sin je kazao i kako ih je Komljenović često tukao, a zbog prijetnji ubojstvom i batinama, dotad nije prijavio što se događalo. Zbog svega sin je pobjegao u napuštenu kuću preko njihove, a majka je pobjegla kod jedne prijateljice u selu, piše Jutarnji list. (14.03.11.)