Zvijezda u bordelu

782

hildaZbog male mirovine u 78. godini postala prostitutka.

Umirovljenicima nigdje nije lako, pa ni u Njemačkoj. Dobar primjer za to je 80-godišnja Hilde Breer, kojoj mirovina nije bila dostatna za život, pa se prije dvije godine zaposlila u bordelu kao prostitutka. Javnost je za životnu priču Hilde Breer saznala nakon njenog nastupa u RTL-ovu showu Das Supertalent. Ova 80-godišnjakinja iz Kölna oduševila je Nijemce svojim pjevanjem i stavom, ali nitko tada nije znao za njene novčane probleme, piše Das Bild.

Mirovina od 225 eura nije joj bila dovoljna za život pa je u 78. godini postala prostitutka.

Hilde Breer rođena je u Argentini i u svojoj rodnoj zemlji bila je velika zvijezda. Glumila je u sapunicama i pjevala u velikim dvoranama.

Hilde je tada zarađivala mnogo i imala je čak tri kuće i sedam atraktivnih zemljišta. Kada je 1980. godine otišla u Njemačku, punomoć za upravljanje svojom imovinom dala je jednom rođaku, koji je uskoro sve prodao i pobjegao. S obzirom da ima udjel u tvrtki svoje kćeri koja ne posluje dobro, kao jedini izvor prihoda ostala joj je skromna mirovina.

Prije dvije godine naletjela je na oglas u kojem je jedan bordel tražio djelatnice te je u 78. godini postala prostitutka. Hilde je bila jako popularna, jer mnogi muškarci, osobito mlađi, žele seks sa starijim damama. S obzirom da su ostale starije zaposlenice u bordelu imale oko 50 godina, Hildi je njena pozna dob priskrbila mnogo mušterija. Sat s Hildom stajao je 140 eura od čega je 80 eura išlo vlasniku kluba.

Iako nije imala neugodnih iskustava, nakon 15 mjeseci odustala je od ovog posla. Kasnije je pokušala raditi na seks telefonu, ali stenjanje u slušalicu nije bio posao za nju. Teško je pronalazila prave riječi.
Sada se nada da će joj nastup u Supertalentu pomoći da nađe neki pristojan posao s kojim će popuniti kućni budžet. piše