Majčinska ljubav

715

kujicaUporna kujica spasila svoje mlade iz požara: Vraćala se u plamen dok ih nije iznijela sve do jednog. Kad je iznijela i posljednjeg, legla je kraj njih i nastavila ih štititi svojim tijelom.

Dirljive fotografije kujice koja spašava svoje mlade iz požara našle su se na YouTubeu. Kujica Amanda, mješanka njemačkog ovčara, bez razmišljanja se vraćala u plamen po svoje štence, jednog po jednog.

Riskirajući vlastiti život, sve ih je donijela u vatrogasno vozilo. Kad je iznijela i posljednjeg, legla je kraj njih i nastavila ih štititi svojim tijelom.

Od pet psića kojima je bilo svega 10 dana, jedan je ipak zadobio teške opekline i nije uspio preživjeti, no ostala četiri su dobro. Čim je požar ugašen, Amanda i njezini mladi odvezeni su veterinaru.

Veterinari su ispričali da je Amanda i ovdje branila svoje psiće kad su joj ih krenuli uzeti da ih mogu pregledati. Na koncu je veterinarima dopustila da pregledaju ostale štence, no odbijala se maknuti od malene kujice koja je bila ozlijeđena. piše, video