Majka mislila da spava

703

Tjednima ležao mrtav, a majka mislila da spava? Policija je u sobi obiteljske kuće u Zadru nakon dojave pronašla mrtvog muškarca. U kući je zatečena i 86-godišnjakinja koja je rekla da je to njezin sin. Na tijelu muškarca nastupile su truležne promjene.  Nakon dojave, u nedjelju poslijepodne u sobi obiteljske kuće u ulici Biogradska cesta u Zadru policija je zatekla mrtvo tijelo nepoznate muške osobe. U kući je zatečena i 86-godišnjakinja, koja je izjavila da se radi o njenom sinu.
S obzirom da su na tijelu nastupile truležne promijene, mrtvozornik je izdao nalog za obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.
O događaju je upoznat i istražni sudac, državni odvjetnik i Centar za socijalnu skrb u Zadru, izvijestila je PU zadarska.
Večernji list piše da u policiji pretpostavljaju da je muškarac tjednima ležao mrtav i ističu da su dobili dojavu od susjede koja je prijavila da 86-godišnjakinja plače ispred kuće. Starica je policiji izjavila kako je mislila da joj je sin cijelo to vrijeme spavao.
Starica je sinoć smještana u dom za stare i nemoćne, a njezin drugi sin, koji je također živio u toj kući, hospitaliziran je na odjelu psihijatrije, potvrdila je policija za Večernjak.

piše
29.03.2010.