Nikad nije kasno

823

zaljubljeniPravu ljubav možete pronaći bez obzira na godine.

Ne, ne trebate biti mladi da biste pronašli partnera i pravu ljubav. Ljubav možete pronaći u svakoj dobi. Žene nerijetko misle da su prestare za romantiku i vezu, te da muškarci uvijek traže mlađu.

Pronalazak ljubavi ne vrti se samo oko mladosti. Bez obzira jeste li u dvadesetim ili šezdesetim godinama, prava ljubav vam je nadohvat ruke. Ako ste mladi i upravo ste prekinuli vezu, možda ćete pomisliti da više nikada nećete pronaći ljubav.

Ako ste prekinuli vezu u nešto starijoj dobi, možda će vam se učiniti da muškarci trče samo za mlađim djevojkama. Ništa od ovog nije istina. Bez obzira na to koliko godina imate, čeka vas mnoštvo potencijalnih partnera. Evo i argumenata:

Dob je besmislena
Sve je više onih koji smatraju da su godine samo broj i koji u skladu s tim ne dopuštaju da ih taj broj sprečava da rade ono što žele i u čemu uživaju. Pronalazak ljubavi nije iznimka. Stav, otvorenost i iskustvo značajniji su od nekog broja koji nas kao označava. Ako ništa drugo, dob može biti samo prednost. U prijašnjim smo vezama naučili što je potrebno da veza uspije i kako održati ljubav.

Netko za svakoga
Tamo negdje zaista postoji netko za svakoga, bez obzira na to koliko godina imate. Pronalazak tog nekoga možda je teži dio, ali ne i nemoguć. Štoviše, postoji mnoštvo muškaraca s kojima biste mogli imati sretnu vezu. Nije istina da su svi dobri muškarci već zauzeti, razvod znači da su u potrazi za novom partnericom. Njihov prethodni brak možda nije uspio, ali svejedno mogu biti pravi za vas.

Široke mogućnosti
Moguće je ostvariti sretnu vezu punu ljubavi s nekim tko nije vaše dobi, nacionalnosti ili rase. Vremena su se promijenila, susrećemo se s ljudima koji imaju različite pozadine i životne priče, te je u skladu s time i izbor veći. Dobri su muškarci još uvijek dostupni i bez obzira na godine možete pronaći onog pravog.

srce_od_prstaSve što trebate je… jedna osoba
Rečeno nam je da se s godinama broj slobodnih muškarcima smanjuje, ali vi trebate pronaći samo jednog! No, on vam neće pokucati na vrata. Morate izići u svijet i upoznavati nove ljude. Budite otvoreni prema mogućnostima i ne gubite vjeru u to da postoji netko za vas.

Ljubav nije samo za mlade
Iskreno, kad je riječ o pronalasku ljubavi, zrelost može biti itekakva prednost. Napravili ste neke greške, naučili na njima i stekli iskustvo, te sada znate više toga o sebi nego što ste to znali jučer ili prije nekoliko godina. Muškarci vole samouvjerene žene koje su sigurne u sebe i ovih dana takve žene s lakoćom mogu privući i znatno mlađe muškarce. Gledajući tako, čini se da zapravo imamo privilegiju dobiti ono najbolje iz oba svijeta.

dvoje_na_mostiRealističnost
Kako starimo, postajemo sve realističniji po pitanju veza u koje se upuštamo. U mladosti smo tražili savršenost koja je samo vodila do razočaranja, dok danas spremno prihvaćamo sve partnerove mane i učimo se nositi s njima. Jednom kad postanemo zreliji, shvaćamo da nitko nije savršen, uključujući i nas same. No, također smo sposobniji donositi pametnije odluke u potrazi za pravom osobom.

Doživljaj života
Čini se da se u našem društvu mladost slavi više nego bilo što. Neprestano nas bombardiraju porukama o tome kako moramo očuvati mladolik izgled, pri čemu se zaboravlja da starenje nije katastrofa kakvom se prikazuje. Stariji su iskusniji, zbog čega su automatski i zanimljiviji kao osobe, ali i kao partneri. piše