Ostavili emotivnu poruku

655

crnozajedNerazdvojni par skočio u smrt jer nisu željeli nikome biti na teret. Nerazdvojni stari par, Glenys (88) i Royston Smith (91) skočili su u smrt s drugog kata zgrade u kojoj su stanovali te dvojici sinova ostavili emotivnu poruku u kojoj je pisalo da je to ”najbolji način” jer ne žele nikome biti na teret.

Do njihove tragične odluke došlo je zbog činjenice da se više ne mogu brinuti sami za sebe, a na odvojeni život nisu bili spremni. Glenys i Royston Smith iz Bournemoutha popeli su se na prozor svoje spavaće sobe kasno navečer u prosincu prošle godine i zajedno se bacili u smrt. Ozljede su bile preteške da bi ih spasili.Tijekom istrage policija je naišla na poruku koji je ovaj bračni par ostavio svojim sinovima u kuhinji, a na kojoj je pisalo: ”Oprostite dečki. Ovo je najbolji način. Previše je boli”.

Imali mnogo zdravstvenih problema.
Glenys i Royston imali su mnoge zdravstvene probleme, zbog čega su bili prisiljeni preseliti se u starački dom, na što nisu željeli pristati. Gospođa Smith bila je vrlo slaba, trpjela je strašne bolove u leđima, a bolovala je i od osteoporoze. Njen suprug uzimao je lijekove za rak prostate, a imali su i problema s vidom. U braku su bili 67 godina. Jako su se voljeli i nisu mogli živjeti jedan bez drugog. piše