Počelo raščišćavanje

791

staStarac umro u stanu s više od 1,5 tona smeća.

Nesnosni smrad upozorio je susjede da se u stanu, u kojem je 81-godišnjak živio sam, nešto čudno događa. Pozvana je policija koja je provalila vrata i u stanu, s više od 1,5 tone smeća, zatekla tijelo preminulog na kojemu nije bilo tragova nasilja.

Zbog nesnosnog smrada radnici ‘Slavić inženjeringa’ u petak su pod zaštitnim maskama započeli s čišćenjem stana na petom katu stambene zgrade u središtu Virovitice, u kojem je prošlog ponedjeljka otkriveno mrtvo tijelo V. V. (81).

Nesnosni smrad upozorio je susjede da se u stanu, u kojem je Vaso V. živio sam, nešto čudno događa. Pozvana je policija koja je provalila vrata i u stanu, s više od 1,5 tone smeća, zatekla tijelo V. V. na kojemu nije bilo tragova nasilja.

Stvari i odjeću skupljala supruga

Susjedi tvrde da je nakon smrti supruge, koja je umrla prije dvije godine, a u stan je godinama donosila razne odjevne predmete, obuću i druge predmete koje je pronalazila u kontejnerima, V. V. živio povučeno od dobre mirovine i nikoga nije puštao u stan. Redovno je plaćao sve obveze, nije bio socijalni slučaj, a kako tvrde susjedi, nije prihvaćao tuđu pomoć već je govorio kako želi umrijeti u svome stanu među uspomenama.

Posljednji put živog V. V. susjedi su vidjeli 13. kolovoza. Vlasnik stana je Mirovinski fond koji je poduzeo mjere čišćenja i dezinfekcije stana iz kojega se danima širi nesnosan smrad. piše