Seks je najbolji u pedesetima

778

Iako se uvijek tvrdi kako je seks najbolji u tridesetima, neki seksolozi tvrde drugačije, te kao godine koje pružaju najveći seksualni užitak navode pedesete.

Ako vas je to pomalo začudilo zbog raširenog mišljenja kako žene u pedesetima nisu baš sklone seksu, moramo vam reći kako onaj manji dio ljepšeg spola, koji se u tim godinama još nije odrekao užitka u krevetu, itekako uživa u njemu.  Ako možete prijeći preko činjenice da vam se tijelo mijenja i prihvatiti to kao normalan tijek razvoja, seksualni užitak je nezaobilazan, barem tako tvrdi dr. Irwin Goldstein, voditelj odjela seksualne medicine u bolnici Alvarado.

Razloga za to ima mnogo!

”Nakon menopauze se ne morate opterećivati menstruacijom, djecom koja vam skaču po krevetu i možete se seksati na raznim mjestima jer se pretpostavlja da vam nitko ne smeta”, naveo je neke od razloga Goldstein.
Kao jedan od najbitnijih razloga potpunog uživanja u seksu navodi se činjenica kako se upravo u tim godinama možete totalno opustiti i ne misliti na neželjenu trudnoću.
“Samo pomislite: nema više tampona, higijenskih uložaka, tableta, dijafragmi i kondoma, sve što vam ostaje je bezbrižan seks”, objasnio je dr. Goldstein.

piše