Starica visila s balkona, spasili je susjedi

753

Baku Ljubicu koja je visjela s balkona u Strossmayerovoj 12 u vinkovačkom naselju Lapovci spasili su susjedi koji su čuli zapomaganje staričine kćeri. Ukućani još uvijek ne znaju kako je baka završila s druge strane ograde. Naime, 88-godišnja starica imala je blagi moždani udar i od tada o njoj brine njena kći. Ukućani još uvijek ne znaju kako je baka završila s druge strane ograde.

balkon
“Mogu samo pretpostaviti što se dogodilo tih nekoliko trenutaka koliko je prošlo kako sam ostavila mamu da sjedi na stoličici na balkonu, da udahne malo zraka. Kada sam se vratila na balkon, protrnula sam jer je nisam našla gdje sam je ostavila! Čim sam shvatila da mama visi s balkona, počela sam užasno vikati. Srećom, ulazna su vrata bila otvorena pa su susjedi dotrčali i pomogli mi da baku povučem na balkon, a jedan mladić ju je pridržavao odozdo. Tih nekoliko minuta meni se činilo kao cijela vječnost”, ispričala je kći, koja je od tog događaja u šoku i stalno drži mamu na oku, piše Glas Slavonije.
Starica je sada dobro. Hitna pomoć, koja je odmah stigla, konstatirala je pojačane otkucaje srca, povišen tlak i nekoliko ogrebotina. piše