Umirovljenici povoljno ljetovanje

1016

plaa_na_PaDragi umirovljenici pred nama su dani kojima se radujemo i očekujemo ih cijele godine, da bi taj odmor bio nezaboravan nudimo Vam apartmane za dvije osobe u aranžmanu od sedam dana sa doručkom i ručkom, izletom, te osobnim prijevozom od Vaše kuće do samoga mjesta, koji se nalaze na otoku Pagu prozvanom mjesečevim otokom.

 

image002Zašto mjesečev? To iskustvo morate otkriti i doživjeti sami u malenom mjestu po nazivu Povljana koja se je smjestila u prekrasnoj prirodnoj uvali s mnogobrojnim plažama koja se ističe plaža Dubrovnik svojom ljepotom i prekrasnom borovom šumom.

U njoj čete osjetiti jedinstveni vegetacijski svijet, uživati u prekrasnim šetnicama uz samo more i ljekovitom blatu, naučiti nešto o običajima i znamenitostima toga kraja.

Mogućnosti i užitci su brojni, zato ako se odlučite za odmor na mjesečevom otoku nazovite nas, a mi ćemo se potruditi da Vam ovaj odmor uz sebi dragu osobu ostane kao jedan lijepi doživljaj u djeliću vašega života koju bi Vam mi od srca pružili.

Kontakapartm_amt: Ana-Marija, Telefon: 098/9255877

Prijevoz od Vaše kuće do samog mjesta ljetovanja !

 Cool                                                 privoz_kombi