Zapolje: Motociklist (32) teško ozlijeđen u sudaru s autom

708

nesreca zapoljeHyundai Daewoo je prilikom ulaska u raskrižje oduzeo prednost prolaska 32-godišnjem vozaču motocikla. Motociklist je prilikom kočenja i izbjegavanja izravnog udara pao na kolnik.

Motociklist (32) teško je ozlijeđen u nedjelju oko 17.50 sati u sudaru s automobilom Hyundai Daewoo novogradiških registarskih oznaka u mjestu Zapolje na dionici županijske ceste Nova Gradiška-Slavonski Brod. 

– Policijski službenici su očevidom na mjestu događaja utvrdili da je do prometne nesreće došlo kada je 68-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Hyundai Daewoo prilikom ulaska u raskrižje četiriju ulica oduzeo prednost prolaska 32-godišnjem vozaču motocikla. Motociklist je prilikom kočenja i izbjegavanja izravnog udara pao na kolnik, te potom u uslijed klizanja po kolniku udario u Hyundai- priopćila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

U toj prometnoj nesreći 32-godišnji motociklist je teže ozlijeđen, zadobio je, neslužbeno doznajemo, prijelom noge i potres mozga, ali srećom ozljede nisu opasne po život. Liječnička pomoć motociklisti pružena je u bolnici u Novoj Gradiški i zadržan je na daljnjem liječenju, a policijski službenici će 68-godišnjaka kazneno prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog izazivanja nesreće u cestovnom prometu.  piše