Novi svjetski poredak – Kontrola uma I. Dio

939

Izuzev nekolicine, svih 6 miljardi ljudi u hipnotičkom su snu, transu, stanju opčinjenosti, dok se poput zombija kreću od uvjetovane misli do uvjetovanog odgovora, a uvjetovanost je toliko potpuna da vjeruju da samostalno odlučuju i izabiru.

kontrola_umaKroz stoljeća je postojala teorija urote za okultni novi svjetski poredak, koji se zalaže da svijetom vlada po načelu fašističke diktature i policijske države. Ovaj plan za globalnom dominacijom se provodi pomoću straha, propagande i kontrole uma. Psihologija putem medija, zabave, i pop-kulture. Za taj Novi svjetski poredak se kaže da je cilj Iluminata, tajngo društva umotanog u misteriju, magiju, misticizam i mit.

Subliminalne poruke su postavljene u medije tako da ih ne možemo uočiti, jer u principu, pogotovo u filmu i reklamama, postoji nešto što bi nas uopće i odvratilo od takvoga razmišljanja. To je njihova i namjera, da ih mi ne uočimo, al da ih podsvesno registriramo i po njima djelujemo.

Ljudski mozak je podjeljen u dvije polovine. Znanstvenici tvrde da ljeva polovina mozga obuhvača racionalne i analitičke funkcije živčanog sistema, dok je desna polovina mozga sposobna obuhvatiti podsvjesne, emocionalne i instiktivne procese. Tako na primjer, skrivenu poruku ”unauhiram imzu” ako pročitate unatrag, koja preko lijeve dospjeva u svijest slušatelja, desna polovina mozga pretvara u naredbu ”uzmi marihuanu”. Razum se ovoj poruci ne može suprostaviti, jer je ne prepoznaje.

Znanost još nije dokazala koliko one utječu na nas, dali nam mogu promjeniti moć prosuđivanja, ali ju ne može niti prepoznati! Što češće slušatelj čuje poruku, to je snažnije njezino sugestivno djelovanje, pa je i veća vjerojatnost da se ponaša kako mu je naređeno.

U jednom američkom super marketu, u kojemu su krađe bile svakodnevna pojava, uprava je odlučila kupcima pustiti poruku: Ja sam dobar, ja ne kradem; skrivenu u jednoj pjesmi koja se često slušala prilikom kupovine. Zbog brzine kojom je poruka usnimljena u pjesmu, kupci je nisu mogli čuti, ali podsvjest je poruku dobro primila.

Krađe su se ubrzo smanjile za 70%

Za ishod iluminatske težnje da nas drže porobljenima od ključne je važnosti da nas zadrže u neznanju o našoj pravoj prirodi dok umeću poruke u naš svjesni a posebno podsvjesni um kako bi programirali stvarnost koja odgovara njihovom planu. To nije ništa manje nego hipnoza. Wilson Briyan kaže: Jednom kad se skupina ili kolektivno nesvjesno programira onime što zovemo kulturom, na svjesnoj se razini praktički sve može prodati kao istina. piše