Besplatna filmska radionica

31
Besplatna filmska radionica
SAMO NEBO NAM JE GRANICA
za filmonaute starije od 54 godine

 

Trajanje radionice je pet dana: 13. – 17. 11. 2023., od 10:00 do 16:00,
a topli obrok je osiguran.

Mjesto održavanja: Mjesni odbor Trnjanska Savica – Galerija MOTS,
Vladimira Ruždjaka 21, Zagreb.

Radionice su za one koji se vole družiti, igrati, zabavljati i kroz igru učiti, one koji su mladi, a stariji od 54 godine. One koji znaju ili žele znati kako praviti filmove.

Ukoliko ste znatiželjni da krenete na jedinstveno filmsko putovanje dođite se družiti s nama. Na putovanje vas vode filmski znalci Mia Maros Živković, redateljica i snimateljica, koordinatorica programa FROOOM! te Karlo Vorih, redatelj, mladi filmski autor, voditelj raznih filmskih radionica za odrasle i djecu.

Do sada su proveli radionice u Zagrebu, Sinju, Pakracu, Puli i Karlovcu, na svakoj se odlično zabavili i napravili oko 30ak filmova. U filmovima smo prolazi ispod duge, bili svjedoci ljubavne intrige, pa i kako se jedan izgubljeni privjesak vratio vlasnici nakon točno 60 godina, istraživali smo što radi jedna umirovljenica tijekom svog penzionerskog tjedna, radili reklame za postojeće i nepostojeće proizvode i usluge, snimali TV vijesti, učili smo i o povijesti filma i filmskoj profesiji te gledali puno filmova, o njima raspravljali i radili puno drugih zanimljivih stvari.

Sudjelovanje na radionicama je potpuno besplatno. Tijekom provedbe radionica radit će se u grupama i samostalno, ovisno o interesima i volji polaznika. Za vrijeme trajanja radionica za polaznike će biti osiguran topli obrok. Broj mjesta je ograničen, 15 sudionika!

Prijavite se na radionicu ispunjavanjem prijavnog obrasca na stranici projekta https://samonebo.eu/prijave/

ili na email info@bacaci-sjenki.hrmare@bacaci-sjenki.hr

ili nas nazovite Mare +385 99 362 4245, Zvonimir +385 91 114 4278

Prijave se zaprimaju do popunjena radionice.

Provedbu radionica financijski podržava Grad Zagreb.

Radionicu provode i produciraju Bacači sjenki u suradnji s Mjesnim odborom Trnjanska Savica – Galerijom MOTS.

 

 

PRIJAVI SE